Turistinis maistas Trek'N Eat Pasta in creamy mushrooms+beef PS1000+

Nauja prekė

Makaronai su grybais ir jautiena : Liofilizuotas produktas

Smulkiau

6 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 14 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 14 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,70 €.


14,70 € su PVM

Apie prekę

Makaronai su kreminiais grybais ir jautiena: liofilizuotas produktas 

Sotus, maistingas ir kupinas energijos – šis kreminis makaronų patiekalas primena gerą močiutės gaminimą namuose ir suteikia didelę baltymų ir angliavandenių porciją. Grybų, grietinėlės ir jautienos derinys – kaip tik po energijos eikvojančio kopimo į kalną ar sudėtingo tako. Dar daugiau – skonis beveik toks pat kaip močiutės ir garantuoja kreminį malonumą iki paskutinio šaukšto. 

Paruošimas: Supilkite verdantį vandenį iki 12 cm ant indikatoriaus skalės (780 ml) tiesiai į maišelį, gerai išmaišykite, uždarykite maišelį ir palikite 10 minučių stingti. Pagamintas kiekis apytiksl. 960 g. 

Produktas turėtų būti vartojamas kaip įvairios ir subalansuotos mitybos bei sveikos gyvensenos dalis. Supakuota į apsauginę atmosferą. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Sudėtis:makaronai 50% (kietųjų kviečių manų kruopos, kiaušinis, druska), kepsnių padažas, saulėgrąžų aliejaus milteliai (yra pieno, E551), grietinėlės milteliai 10%, jautiena 9%, maltodekstrinas, bulvių miltai, grybai 2,5%, modifikuotas bulvių krakmolas, prieskoniai ( sudėtyje yra salierų), petražolių, pipirų, rozmarinų ekstrakto, natūralios kvapiosios medžiagos. 

Alergenai: kiaušinis, glitimas, pienas, salierai

Vidutinė maistinė vertė 100 g džiovinto produkto:Kaloringumas / kcal: 1769 / 423Riebalai: 14,1 g- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 4,2 g

Angliavandeniai: 55,9 g- iš kurių cukrų: 6,4 g

Skaidulos: 2,1 gBaltymai: 16,2 g

Druska: 3,1 g

21 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: