Turistinis Kilimėlis Yate Trekker Stretch

Nauja prekė

Lengvas savaime prisipučiantis Yate kilimėlis Trekker Stretch 3,8 cm

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 92 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 92 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 4,60 €.


92,60 € su PVM

Charakteristikos

išmatavimai 183 x 51 x 3,8 cm
Svoris 830 gr
Tūris Size of the package: 14x26 cm
Savybės strech 50D
Šiluminė varža R-4

Apie prekę

Naujas miego lauke matmuo! YATE TREKKER STRETCH yra naujas mėgstamiausio - YATE TREKKER modelis. Ištemptas paviršius pašalina šiurkštų griovelį ir suteikia maksimalų komfortą. Medžiaga yra labai atspari bet kokiems pažeidimams. Neslystantis paviršius apsaugo jus nuoSlidinėjimo ant kilimėlio. Jis pasižymi puikia medžiagų ir konstrukcijos kokybe. Viršutinė dalis pagaminta iš poliesterio YATE Stretch 50D, kuris neleidžia miegmaišiui nuslysti. Apatinė dalis pagaminta iš sustiprinto poliesterio 150D, kuris yra atsparesnis pažeidimams. Jis turi lengvą membraną ir stačiakampę formą. Pakuotė yra sulankstoma per pusę - pakuotė yra tik 12x26 cm dydžio, kad lengvai tilptų į jūsų krepšį. Komplektą sudaro transportavimo maišas, suspaudimo diržas ir remonto komplektas.

NESLIDUS PAVIRŠIUS „YATE MICRO BRUSHED“

Miegant gamtoje - vieta kilimėliui paprastai nėra idealiai lygi ir todėl net geriausias kilimėlis gali ne visiškai atitikti savo paskirtį, kai nuslysti su savo miegmaišiu. Dėl šios priežasties mes sukūrėme specialų paviršių su neslystančia medžiaga „MICRO BRUSHED“, kuris padidina trintį ir neleidžia slysti miegmaišiui.

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: