Laipiojimo bateliai Boreal Ninja

Nauja prekė

Prekė parduota. Galimas užsakymas

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 128 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 128 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 6,40 €.


128,90 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 485 gr
Padas Ultra sticky Boreal ZENITH outsole.

Apie prekę

Patobulintas pagal ankstesnį, labai vertinamo Ninja modelio įsikūnijimą išaugo į labai aukštus parametrus, įvairiom sąlygom tinkamus batus. Naujoji batelių forma pasižymi praplatinta pėdos sritimi ir susiaurinimu kulno srityje. Aukštos kokybės, be pamušalo, apipjaustyta oda batelių viršuje suderinta su paminkštintu neoprenu liežuvio srityje ir dviguba, plačia užsegimo juosta garantuoja patogumą ir stabilumą. Mūsų V2 Rand™ technologija – 2 dalių rantas turintis žymiai didesnį įtempimą nei įprasti rantai suteikia maksimalų kilno užspaudimą.

Minkštas vidpadis ir aukštos kokybės Zenith™ guma nepalieka gumos žymių, tuo metu stataus kampo sužemėjimas ir asimetrija padeda nukreipti jėgą į didįjį nykštį lipant mažomis atbrailomis. Kintaro tai tikslumu ir jautrumu pasižymintys bateliai, kuriuose nepaisant tikslumo išlieka patogumo jausmas. Bateliai tobulai tinkami statesnėmis uolom, bolderingui, sportiniu ir tradiciniu laipiojimu užsiimantiems laipiotojams siekiantiems didesnių pasiekimų ir sunkesnių maršrutų.

15 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: