Striukė Hannah Alagan Ink Blue

Nauja prekė

Lengva, atspari vandeniui ir vėjui vyriška Hannah striukė Alagan

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 199 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 199 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 9,95 €.


199,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 485 gr
Pamušalas/menbrana 3 L, Climatic Element
Paskirtis Hiking & trekking, Active movement, Winter sports
Atsparumas vandeniui 10 000 mm
Kvėpavimas 10 000 g/m2/24h

Apie prekę

Vyriška vandeniui atspari striukė Hannah Alagan skirta daugiausiai žygiams į kalnus, Via ferrata ir žygiams pėsčiomis. Tai idealus kūrinys sudėtingoms sąlygoms žygiams kalnuose. Ji pagaminta iš funkcinės Climatic Element membranos, kurios vandens stulpelis yra 10 000 mm, pralaidumas orui 10 000 g / m2 per 24 valandas ir 3L membranos laminavimo tarp išorinės ir vidinės medžiagos technologija.

 Striukė yra atspari vandeniui, pralaidi orui ir garantuoja jums optimalią apsaugą nepalankiomis oro sąlygomis. Su ja įveiksite kalnus, kur dažnai permainingi orai. Striukės paviršius apdorotas vandeniui atsparia DWR medžiaga. Smulkių detalių klijavimo ir klijuotų siūlių technologijos naudojimas prisideda prie drabužių nepralaidumo vandeniui. Anatominės formos rankovės užtikrina patogų prigludimą. Reguliarus kirpimas leidžia šaltu oru po striuke apsivilkti dar vieną sluoksnį. Ilgesniuose žygiuose tikrai įvertinsite ventiliaciją pažastyje. Užtrauktukai yra atsparūs vandeniui, jų plotis gali būti reguliuojamas prie gobtuvo, apatinio krašto ir rankovių.

Pasinaudokite viskuo, ką siūlo Alagan!

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: