Nikwax skalbiklis plus impregnavimo priemonė Padidinti

Nikwax skalbiklis plus impregnavimo priemonė

Nauja prekė

Nikvax skalbiklis + impregnavimo priemonė. Du vienoje pakuotėje

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 16 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 16 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,80 €.


16,50 € su PVM

Apie prekę

skalbiklis + impregnavimo priemonė
skirta drabužiams su “kvėpuojančia” membrana
Skalbiklio Nikwax® Tech Wash® 300 ml ir impregnavimo priemonės Nikwax® TX.Direct® Wash-in (įskalbiama) 300 ml komplektas.
 
"Kvėpuojantys" ir drėgmei atsparūs turistiniai drabužiai gaminami iš specialių medžiagų, todėl ir jų priežiūrai turi būti naudojamos specialios priemonės.
 
Nikwax® Tech Wash® pagamintas nenaudojant įprastiniams skalbikliams būdingų sudedamųjų dalių, kurios galėtų pakenkti "kvepuojančių" drabužių membranoms (Gore-Tex®SympaTex®eVENTPermatex® ir Nikwax Analogy® ir pan.). Taip pat tinka turistiniam  inventoriui (palapinėms, pavėsinėms, markizėms, kuprinėms, krepšiams ir dėklams) skalbti. 
 
“Kvėpuojančių” drabužių su membranomis (Gore-Tex®SympaTex®eVENTPermatex® ir Nikwax Analogy® ir pan.) vandens apstūmimo savybes žymiai pagerina apdorojimas impregnavimo priemone Nikwax® TX.Direct®
 
Impregnuoti rekomenduojama drabužius išskalbus arba tarp skalbimų. Prieš impregnavimą skalbinių džiovinti nereikia. Gaminių apdorotų Nikwax® TX.Direct® nereikia džiovinti džiovyklėje ar kitaip sušildyti tam, kad suaktyvėtų vandens atstūmimo savybės. Tai ypač aktualu nenaujiems gaminiams su klijuotomis siūlėmis, kurias pašildymas gali paveikti neigiamai.
 
Visos Nikwax®  impregnavimo priemonės gaminamos vandens pagrindu.

21 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: