Batai Magma Classic Padidinti

Batai Boreal Magma Classic black

Nauja prekė

Patogūs, tvirti, vandeniui atsparūs Boreal batai Magma Classic

Smulkiau

4 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 160 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 160 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 8,00 €.


160,90 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 775gr. pair size 7 U.K.
Išorė Premium quality waterproof 2 mm Nubuck leather with Teramida SL
Pamušalas/menbrana Sympatex® Moisture Tech for absolute waterproofness + stay cool breathability
Padas Vibram Lite Wolf. Rubber sole with PU rand

Apie prekę

Magma batai - patvarūs kasdieniškos išvaizdos vaikščiojimo batai iš Nubuko. Puikiai tinkantys tiek žygiams, tiek ir pažintinėms kelionėms ar kasdieniam dėvėjimui.

Viršutinė batų dalis susideda iš aukščiausios kokybės 2mm nubuko odos, maža trintimi pasižyminčiomis raištelių kilpelėmis ir dailiu bei lengvu tekstiliniu liežuviu su paminkštinimu. Boreal gamintojo patentuotas „Dry-Line FLS“ pamušalas neleis į batų vidų patekti drėgmei ir sniegui, tačiau išgarins visą susikaupusią drėgmę bato viduje.

Skirtingai nei kiti žemu aulu multifunkciniai batai, Magma modelis pasižymi trekingo batų konstrukcija, pasižyminčia tobula pado apsauga ir stabilizacija einant nelygiu paviršiumi. „Vibram Walk Pillow“ padas yra labai ilgaamžiškas, turi gilų protektorių, kuris sukuria puikų sukibimą ant nestabilų ir minkštų paviršių

HFS – kulno fiksavimo sistema.

HFS susideda iš anatomiškai išformuotų porolono paminkštinimų, tvirtai, bet tuo pačiu metu ir komfortiškai fiksuojančių kulną, tokiu būdu sumažina tikimybę prisitrinti pūsles ar nuospaudas.

29 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: