Atotampų rinkinys CAMP Photon Mixed Express KS 6 Pack

Nauja prekė

CAMP 6 atotampų rinkinys Photon Mixed Express 18 cm 6 Pack

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 116 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 116 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 5,80 €.


116,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 486 gr
Maksimali apkrova 22 KN
Vartų atsidarymas 21 mm/26 mm

Apie prekę

Atotampos susideda iš tiesiais vartais karabino „Photon“ skirto segti į saugos taškus ir vieliniais vartais karabino „Photon“ – tikros segimo palaimos laviruojant ant virvės įsegimo/neįsegimo ribos.

16mm poliesterinė, persiūta juostelė („kaulas“) komplektuojama kartu su „Karstop Evo“ fiksatoriumi neleidžiančiu persisukti į virvę einančiam karabinui.

Geriausia galima dviejų karabinų kombinacija, kurie tobulai optimizuoti atlikti savo funkcijas. „Photon“ tiesiais vartais – tai lengviausias pasaulyje karabinas su „keylocking“ sistema. „Photon“ vieliniais vartais – geriausias pasaulyje karabinas įsegimo atžvilgiu su smulkiai kontūruotais varteliais ir tobulu įtempimu, pasižyminčiu didžiuliu vartų atsidarymu. „Photon“ karabinų optimizuotas korpusas suprojektuotas taip, kad išlaikyti standumą ir stiprumą nepadidinus svorio. Patentuota „SpherLock“ vartų uždarymo sistema, patobulintas tradicinės „keylock“ sistemos variantas minimalizuojant sąlytį tarp vartų ir noselės, kad padidinti saugumą ir įsegimo našumą. Patobulintas „Photon“ karabinas vieliniais vartais pasižymi perdaryta išvaizda tarp vartelių ir karabino nosies, kad padėtų apsaugoti pačius vielinius vartus nuo galimos žalos ar netyčinio atsidarymo. 16mm poliesterinis „kaulas“ pakankamai standus, kad būtų galima sugriebti kritiniais/gelbėjimosi įsegimo momentais. „Kaulas“ kartu komplektuojamas su „Karstop Evo“ karabino fiksatoriumi, kuris apsaugo nuo virvei įsegti skirto karabino apsivertimo

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: