Turistinis maistas Trek'N Eat Mac'N Cheese

Nauja prekė

Trek'n Eat Mac'N Cheese

Smulkiau

6 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 8 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 8 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,40 €.


8,70 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 140 gr

Apie prekę

  Mac 'n Cheese sujungia du ingredientus, kuriuos mėgsta beveik visi: makaronus ir sūrį. Makaronų ir sūrio padažas, papildytas Gouda ir Edam sūriu bei rafinuotas su keptais svogūnais, sukuria populiarų makaronų ir sūrio patiekalą, žinomą daugiausia iš Amerikos ir Didžiosios Britanijos. Visų Trek'n Eat patiekalų galiojimo laikas yra 5 metai. „Trek'n Eat“ vertina visi, kurie vertina lengvą paruošimą, autentišką skonį, mažą transportavimo svorį ir kuro taupymą gaminant maistą kelyje. 
 Ar tai ne visada turi būti mėsa? „Trek'n Eat“ siūlo įvairius ir subalansuotus vegetariškus meniu. Visi vegetariški patiekalai tiekiami pakartotinai uždaromuose stoviuosiuose maišeliuose. 
 Trek'N Eat Mac'n sūrio paruošimas Supilkite verdantį vandenį iki užpildymo linijos (280 ml) tiesiai į maišelį, atsargiai išmaišykite, uždarykite maišelį ir palikite brinkti 10 min. Galutinis kiekis apytiksl. 420 g.  Produktas turėtų būti vartojamas kaip įvairios ir subalansuotos mitybos, taip pat sveikos gyvensenos dalis.
Supakuota į apsauginę pakuotę.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje                                                                                                                  

22 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: