Batai Boreal Kerala Wmns Padidinti

Trekingo Batai Boreal Kerala Wmns

Nauja prekė

Lengvi, patogūs moteriški batai turizmui

Smulkiau

6 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 210 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 210 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 10,50 €.


210,90 € su PVM

Charakteristikos

Išorė Premium quality waterproof 1,8 mm split leather with Teramida SL
Pamušalas/menbrana Sympatex® Moisture Tech
Padas Vibram Due Rocce
Paskirtis žygiams pėsčiomis, žygiams su kuprinėmis, keliavimui.

Apie prekę

 Kerala moteriški, lengvi, komfortiški, lankstesnės konstrukcijos batai skirti žygiams pėsčiomis ir pagaminti iš ypač aukštos kokybės medžiagų užtikrinančių komfortą ir patikimumą.

Viršutinė batų dalis susideda iš aukščiausios kokybės odos, sintetinės tekstilės, bei gumavimo priekinėje bato dalyje. Toks medžiagų derinimas leidžia pasiekti lankstesnę konstrukciją, maža batų svorį, tvirtumą ir patrauklią išvaizdą. Dry-Line™ vandeniui atsparus pamušalas ir Sympatex® orui laidi ir vandeniui atspari membrana užtikrinanti apsaugą visomis oro sąlygomis. Bato padas turi vientisą pado stabilizacinę plokštelė ir vidinį pado sluoksnį, užtikrinančius stabilumą ir pado apsaugą einant nelygiu paviršiumi. Vibram™ Due Rocce pado guma užtikrina puikų sukibimą su įvairių tipų paviršiais. Puikiai išdėlioti pado rašto blokai neleidžia padui užsikimšti einant molingu paviršiumi. TPU sluoksnis po kulno sritimi, užtikrinantis didesnį stabilumą sukamųjų judesių metu. Tai batai skirti 2-3 sezonų žygiams pėsčiomis su kuprinėmis žemiau sniego linijos.

  • Išorinės medžiagos: aukščiausios kokybės 1.8 mm vandeniui atspari oda su Teramida SL ir Lorica. HFS paminkštinta kulno kamera. Gumuotas bato priekis.
  • Pamušalas: Sympatex® Moisture Tech – orui laidi, vandeniui atspari membrana.
  • Vidpadis: Boreal PXF
  • Padas: Vibram Due Rocce. Amortizacinis PU sluoksnis. TPU sluoksnis po kulno sritimi, užtikrinantis didesnį stabilumą

HFS – kulno fiksavimo sistema.

HFS susideda iš anatomiškai išformuotų porolono paminkštinimų, tvirtai, bet tuo pačiu metu ir komfortiškai fiksuojančių kulną, tokiu būdu sumažina tikimybę prisitrinti pūsles ar nuospaudas

27 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: