Slidinėjimo šalmas Cairn Flow

Nauja prekė

Lengvas reguliuojamo dydžio Cairn slidinėjimo šalmas

Smulkiau

Prekė parduota

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 59 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 59 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 2,95 €.


59,99 € su PVM

Apie prekę

 FLOW šalmas, sukurtas slidinėjimo entuziastams, kurie dažnai važiuoja į kalnus, užtikrina neprilygstamą slidinėjimo patirtį. 

Saugumas yra pagrindinis bet kurios slidinėjimo įrangos elementas, o FLOW šalmas nėra išimtis. Jis sukurtas taip, kad užtikrintų maksimalią apsaugą nepažeidžiant judėjimo laisvės ar regėjimo lauko. Reguliavimo mechanizmas leidžia tiksliai pritvirtinti, užtikrinant tvirtą prigludimą prie galvos, nesvarbu, koks jūsų nusileidimo intensyvumas. 

Tačiau vien todėl, kad šalmas yra saugus, dar nereiškia, kad jis turėtų pakenkti patogumui. Dėl itin patogaus vidinio pamušalo FLOW šalmas iš Cairn suteikia neprilygstamą minkštumo pojūtį, leidžiantį sutelkti dėmesį į savo veiklą ir mėgautis išskirtiniu komfortu. 

Kalbant apie dizainą, Cairn nieko nepalieka atsitiktinumui. FLOW sujungia eleganciją su modernumu, o kruopščiai parinkta grafika patiks kiekvienam slidininkui. Nesvarbu, ar norite išsiskirti šlaituose, ar savo aprangai suteikti stilingumo, šis šalmas yra puikus pasirinkimas. 

Skirtas visų lygių slidininkams – nuo ​​pradedančiųjų iki profesionalų – FLOW šalmas yra idealus kompanionas ieškantiems našumo, stiliaus ir komforto kalnų nuotykių metu.

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: