Turistiniai Puodai Optimus Terra Camp 4 Pot Set

Nauja prekė

Lengvas, nesibraižantis Optimus puodų rinkinys Terra Camp 4

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 109 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 109 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 5,45 €.


109,95 € su PVM

Charakteristikos

išmatavimai 230 × 230 × 135
Svoris 1160 g.
Tūris 2.3/3.2l

Apie prekę

  Kad atrodyti ne tik kietai, turint patį patikimiausią degiklį, jums dar reikės puodo arba keptuvės. Kaip ir visi mūsų puodų rinkiniai, taip ir „Terra Camp“ rinkinys pagamintas iš tvirto anoduoto aliuminio dabar ir su nelipnia danga, pasižymi paprastu naudojimu kartu su mūsų patikimais degikliais. Rinkinys susideda iš trijų dalių ir sveria 1160g.

 Puodai yra su specialia karščio paskirstymo sistema (būtent tai nurodo raidės HE), kuri sutrumpina virimo laiką iki 20%. Trumpesnis virimo laikas (ačiū „cook to feed sistemai“) ir kuro taupymo veiksmingumas „HE“ dėka, jums neabejotinai kels džiugesį. Su rinkinyje esančiais dviem puodais ir tvirta kaip uola, su nelipnų paviršių turinčia keptuve (kuri taip pat gali tarnauti ir kaip puodų dangtis) jūs galite: maišyti, skrudinti, virti, troškinti ar kepti. Viduje esanti viena rankenėlė tiks visiems puodams ir keptuvei pakelti. Plono neopreno dėklas atlieka kelias funkcijas: saugo pirštus nuo nusideginimo, išlaiko maistą šiltą ir neleidžia puodams susibraižyti. Šis neopreninis dėklas taip pat leidžia sutaupyti dujų - tiesiog nuimkite užvirusį vandenį nuo ugnies, įdėkite puodą į šį jaukų dėklą ir leiskite makaronams toliau virti verdančiame vandenyje nedeginant nei trupučio dujų.

 Reikėtų nepamiršti paminėti jog rinkinyje taip pat stebuklingai atsiras vietos ir mūsų titaninių įrankių rinkiniui, bei Optimus turistinei viryklei.

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: