Apraišai Rock Empire Equip Lock

Nauja prekė

Pilno tipo Rock Empire apraišai skirti pramoniniam alpinizmui

Smulkiau

3 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 231 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 231 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 11,55 €.


231,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 1272 gr

Apie prekę

 Pilnai reguliuojami viso kūno, patogūs darbiniai apraišai su greito užsegimo sagtimis, sukurti taip, kad būtų universalūs, tačiau kompaktiški. Šie apraišai taip pat tinka gelbėtojams ir pramogų parkams. Tiesą sakant, tai yra sporto ir darbo apraišų sintezė. Apatinius apraišus galima įsigyti ir naudoti atskirai. Puikiai tinka laipioti didelėmis sienomis 

 Visi tvirtinimo taškai yra tekstiliniai.Lengvas reguliavimas su AL sagtimis.Sudėtyje yra atspindinčios medžiagos, užtikrinančios geresnį matomumą sudėtingomis sąlygomis.

6 darbinės kilpos, centrinė kilpa ir pečiai turi tvirtinimus smulkiems daiktams ar įrankiams.Nugaros tvirtinimo taškas yra paslėptas uždengtoje kišenėje ir gali būti nuimamas tik tada, kai reikia.

Tvirtas elastingas (akordeono stiliaus) dirželis, jungiantis kojas su juosmens diržu apraišų nugaroje, kuris automatiškai reguliuojasi ir užtikrina optimalią kojų padėtį juosmens atžvilgiu bet kuriuo metu (ypač lipant prieš sėdimą).

Galinėje Equip diržo dalyje yra plieninis žiedas, skirtas prijungti prie krūtinės diržo.

Norm
EN 361, EN 813, EN 358, EN12277
EN 361, EN 813: User Max. Weight 100 kg
EN 358: User Max.      Weight 150 kg

18 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: