Batai Icebug W Haze RB9X GTX

Nauja prekė

Haze RB9X® GTX by ICEBUG yra lengvi, vandeniui atsparūs moterims skirti batai bet kokioms oro sąlygoms su unikalia Boa® greito suvarstymo technologija

Smulkiau

5 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 179 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 179 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 8,95 €.


179,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 710 g (US 9)
Išorė PET Polyester, bluesign® certified
Pamušalas/menbrana Gore-Tex
Padas RB9® Rubber
Savybės breathable, waterproof, windproof

Apie prekę

Haze RB9X® GTX by ICEBUG yra lengvi, vandeniui atsparūs moterims skirti batai bet kokioms oro sąlygoms. Jie siūlo platų panaudojimo spektrą: nuo bėgimo takais iki (greitojo) žygių ir kelionių po miestą. Techniškai tai yra trail batai. Tačiau dizainas yra klasikinis, todėl juo galite pasikliauti bet kurioje situacijoje. Pavyzdžiui, jei norite atsinešti tik vieną batų porą įvairioms veikloms. ICEBUG

 Haze RB9X® GTX turi daug funkcijų: Gore-Tex® membrana garantuoja atsparumą vandeniui ir kvėpavimą, o Boa® Fit System užtikrina puikų prigludimą ir yra lengvai reguliuojama. Dėl plataus kontaktinio paviršiaus batai užtikrina stabilumą ir gerą amortizaciją, kuri yra ypač lengva ir iš dalies pagaminta iš Bloom dumblių putų. Apatinėje dalyje yra ištisinis apsauginis laminavimas (purvasaugis), apsaugantis nuo dilimo kietesnėje vietovėje. Su RB9X® guma, ICEBUG Haze RB9X® GTX sukimba tiek su sausu, tiek su šlapiu paviršiumi ir kartu su išorinio pado protektoriumi užtikrina patikimą sukibimą su įvairiausiais paviršiais. 

·   Naudojimo sritis: Bėgimas, žygiai pėsčiomis, pasivaikščiojimai mieste

·   Aukštas komforto ir sukibimo lygis net nukritus temperatūrai

·   Erdvi pirštų dėžutė

·   BOA® Fit sistema

·   Bluesign® didelio dilimo atsparumo poliesterio tekstilės viršus

·   Gore-Tex® pamušalas yra bluesign® ir atitinka Oeko-Tex® kriterijus

·   Įklotas iš bluesign®, dažytas tirpalu, perdirbtas tinklelis / Ortholite Hybrid®

·   RB9 4Season padas

 Švedijos kompanija "Icebug" įkurta 2001 metais. Nuo pat veiklos pradžios gamintojas susikoncentravo į batų skirtų bėgimui ir vaikščiojimui visais metų laikais gamyboje. Šimtai tūkstančių žmonių Skandinavijoje įsitikimo "Icebug" batų saugumu ant slidžių paviršių ir judėjimo laisv nepriklausomai nuo metų laiko.

27 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: