Batai Boreal Shango Wmns Padidinti

Batai Boreal Shango Wmns

Nauja prekė

„BOREAL Shango“ yra lengvi, sukurti moterims batai su „Michelin Terra“ padu

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 140 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 140 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 7,00 €.


140,90 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 590 gr
Išorė Upper constructed of microfibre and abrasion resistant mesh
Pamušalas/menbrana PU Air Net for ventilation and comfort
Padas Michelin Terra.

Apie prekę

  „BOREAL Shango“ yra lengvi, pritaikyti bekelei batai su „Michelin Terra“ padu. Dėl minkšto lankstaus ir ypač kvėpuojančio sintetinio tekstilės batviršio „Shango“ idealiai tinka kasdieniam naudojimui, techniniam priėjimams ir lengvam lipimui.
  „Shango“ turi lengvą dilimui atsparų mikropluošto tinklinį viršutinį audinį su PU AirNet pamušalu, užtikrinančiu puikų kvėpavimą ir patogumą. Elastinga virvelė prie kulno leidžia batus supakuoti kartu, kad būtų lengva juos sukrauti keliaujant ar prisikabinus prie apraišų. 
  „Shango“ gali pasigirti puikiu nauju „Terra“ padu - „Boreal“ ir „Michelin“ bendradarbiavimu. Šis naujas padas, kuriame naudojamas lipnus „Michelin OCX“ gumos mišinys ir tvirtas protektoriaus dizainas, užtikrina puikų sukibimą bet kokiu oru ir turi integruotą pirštų apsaugą, kuri užtikrina ilgaamžiškumą ir tvirtumą.
    Plati laipiojimo zona ties pirštu suteikia puikų apvado našumą techninėje vietovėje, o TPU dalis po pirštais ir kulnu suteikia atramą ir stabilumą. 
  „Shango“ yra idealus batas, turintis savybių, padedančių įveikti techninius maršrutus, ir stiliaus bei patogumo, reikalingo rengiant vakarėlius po kopimo.

27 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: