Batai Icebug W Arcus R89X

Nauja prekė

Ilgiems atstumams ir pasivaikščiojimams žvyrkeliais bei lengvaisiais takais moterims sukurti batai

Smulkiau

2 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 149 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 149 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 7,45 €.


149,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 518 gr
Pamušalas/menbrana Partially lined with bluesign®, 100% recycled, bluesign® and solution dyed, GRS certified PET polyester
Padas RB9X™ non-studded traction rubber
Savybės Running, Trailrunning
Plotis Wide

Apie prekę

Ilgiems atstumams ir pasivaikščiojimams žvyrkeliais bei lengvaisiais takais, moterims sukurti batai

Sujungiantys geriausius iš dviejų pasaulių – komfortą ir sukibimą – Arcus RB9X™ yra tobuli batai ilgiems vasaros bėgimams žvyrkeliais ir lengvomis trasomis. O gal greitas pasivaikščiojimas, jei tą dieną gali pasiūlyti. Išorinis padas pagamintas iš mūsų pažangiausios gumos RB9X™, kuri kartu su unikaliu pado raštu suteikia puikų sukibimą su šlapiais akmenimis ir uolomis. Be to, Arcus yra patogiausias vidpadis, kuriame lengvo ir BLOOM® Foam derinys suteikia puikią amortizaciją ir energijos grąžinimą. Arcus turi talpią pirštų dalį, o viršutinė itin gerai kvėpuojanti tinklelio dalis yra pageidautina ilgomis vasaros dienomis saulėje.

- RB9X™ nedygliuota sukibimo guma

- Lengva ir erdvi viršutinė dalis

- Minkštas padas ir didelis komfortas 

Tvarumo akcentai:

·  EVA vidpadyje yra 20% BLOOM® putų, pagamintų iš dumblių iš užaugusių ežerų.

·   Kulnų ir kojų pirštų sutvirtinimai pagaminti iš 50% perdirbto PET.·         RB9X™ pado sudėtyje yra 15% perdirbtos gumos.

·   OrthoLite ® Hybrid™ vidpadis sumaišo 5% perdirbtos gumos ir 15% gamybos atliekų putplasčio, todėl 20% ekologiškumo. Jis išklotas bluesign® 100% perdirbtu, GRS sertifikuotu ir tirpalu dažytu PET poliesteriu.

Švedijos kompanija "Icebug" įkurta 2001 metais. Nuo pat veiklos pradžios gamintojas susikoncentravo į batų skirtų bėgimui ir vaikščiojimui visais metų laikais gamyboje. Šimtai tūkstančių žmonių Skandinavijoje įsitikimo "Icebug" batų saugumu ant slidžių paviršių ir judėjimo laisv nepriklausomai nuo metų laiko.

27 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: