Striukė Hannah Skylark Wmn's

Nauja prekė

Lengva, atspari vandeniui moteriška Hannah striukė Skylark

Smulkiau

2 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 199 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 199 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 9,95 €.


199,00 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 295 gr
Audiniai CLIMATIC Akctive Lite
Savybės DWR
Atsparumas vandeniui 15 000 mm
Kvėpavimas 25 000 g/m2 24h

Apie prekę

  Hannah Skylark W moteriška techninė striukė nuves Jus iki debesų. Ji yra nepamainoma tiek į vienos dienos žygį, tiek į kelių dienų žygį į kalnus ar, pavyzdžiui, į Via feratą. Neperšlampama ir kvėpuojanti medžiaga su Climatic Pro Lite membrana su vandens stulpelio parametrais ir 15 000 mm / 25 000 g / m2 / 24h kvėpavimu su vandeniui atspariu DWR apdorojimu suteiks jums maksimalią apsaugą nuo nepalankių oro sąlygų. Jį dar labiau sustiprina vandeniui atsparūs YKK užtrauktukai ir klijuotos siūlės. 

  Striukė turi dvi pagrindines kišenes su užtrauktuku priekyje. Reguliar kirpimas puikiai priglunda ir kartu su anatomiškos formos rankovėmis, apdailintomis guma, taip pat apatiniu striukės kraštu nevaržo judesių. Šviesą atspindintys elementai užtikrina, kad būsite pastebėti net esant prastam matomumui. Striukę lengva supakuoti, ką įvertinsite dažnai keičiantis orams, be to, ji turi savo transportavimo pakuotę, kad ją be rūpesčių galėtumėte laikyti kuprinėje. Gamtos neįveiksite, bet su Skylark striuke būsite tam pasiruošę.

25 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: