Akiniai Julbo Explorer 2.0 reactiv

Nauja prekė

Akiniai Skirti kalnų mylėtojams fotochrominiai lęšiai 2-4 kat.

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 229 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 229 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 11,45 €.


229,90 € su PVM

Apie prekę

Greičiau, stipriau, aukščiau: alpinizmas keičiasi, tas pats pasakytina ir apie Julbo flagmano modelį. Ergonomiškesnė, geresnė ventiliacija, plonesnė ir stilingesnė konstrukcija „Explorer 2.0“ pasiekia naujas našumo viršūnes. Šie akiniai nuo saulės yra skirti ekstremalioms sąlygoms su dideliu uždengimu, nuimamais skydais, 360° reguliuojamomis kojelėmis ir aukštos apsaugos lęšiais.

Fotochrominiai lęšiai (2–4 kat. – matomos šviesos pralaidumas: 5% – 20%), jie tamsėja arba šviesėja, kad atitiktų kintančias šviesos sąlygas, o poliarizacija pašalina atspindinčių paviršių akinimą. Lęšiai prisitaiko prie ekspozicijos ir akinimo pokyčių. Idealiai tinka ekstremalioms regėjimo sąlygoms: dykumai, buriavimui, aukštiems kalnams ir slidinėjimui. Patobulintas reljefo skaitymas ir maksimali apsauga dėl poliarizacijos. Vidinė anti-rasojimo danga.

 

  • Reguliuojamos 360° kojelės: smilkinių galus galima perkelti į visas puses. Po šalmu, virš kepurės arba ant galvos rėmeliai laikosi savo vietoje.
  • Priekinė ventiliacija: Natūrali priekinė oro ventiliacija, sukurta dėl lęšio formos.
  • „Grip Tech Temples“: išskirtinė minkšta medžiaga ant smilkinių, kuri neprilimpa prie plaukų, užtikrina puikų sukibimą ir patogumą.
  • Nosies pertvara: lankstus, amortizuojantis įdėklas ant tiltelio.
  • Nuimami šoniniai skydai: šoninė apsauga nuo saulės spindulių ekstremaliomis sąlygomis.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: