Hamako apsauga nuo lietaus Ticket To the Moon

Nauja prekė

Lengva, kompaktiška hamako apsauga nuo lietaus

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 79 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 79 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 3,95 €.


79,00 € su PVM

Charakteristikos

išmatavimai 350 x 350 cm
Svoris 660 gr

Apie prekę

Moontarp“ - hamako tentas nuo kritulių suteikia papildomą apsaugą, kai jūsų hamakas veikiamas - vėjo, lietaus ir intensyvios saulės spindulių.

Mūsų „Moontarp“ imasi papildomo apsaugos , kai jūsų hamakui jo to reikia. Vėjas, lietus ir intensyvi saulės šviesa yra bendros kliūtys, trukdančios komfortiškai būti lauke. Net jei jūsų kempingas nėra draugiškiausioje aplinkoje, jūsų tentas padės pratęsti jūsų kelionę. Pagamintas iš ripstop, lengvo ir vandeniui atsparaus nailono audinio, „Moontarp“ visiškai uždengia jūsų hamaką, kad suteiktų pastogę. Jis taip pat veikia, kaip palapinsiaustė.
 Sukurtas atsižvelgiant į patogumą, greito atleidimo įtempimo sagtis galite laikyti kampinėse kišenėse. Keturios pririštos kilpelės suteikia papildomą reguliavimą. Suderinamumas su įvairiais stulpais ar medžiais leidžia jums pasirinkti geriausią sąranką. 
Paprasta naudoti
Kaip visada, „Moontarp“ diegimas yra paprastas:
 Atlaisvinkite priešingas sagtis , naudodamiesi virvėmis su tais pačiais medžiais kaip jūsų hamakas, padėkite žemiau hamako pakabos 
Vėl pritvirtinkite sagtis ir sureguliuokite įtempimą, kad ištiesintumėte tentą 
Norėdami pritvirtinti likusius kampus, naudokite Y kaiščius. Pasirinktinai naudokite virvę, kad pritvirtintumėte keturias kilpas žemyn, sumažindami tento judėjimą. 
Įsitikinkite, kad visos virvės ir virvelės kabo žemyn, kad nukreiptų vandenį nuo hamako

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: