Transportinis krepšys Gregory Supply 65

Nauja prekė

Transportinis Gregory krepšys Supply 65 Litrų

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 99 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 99 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 4,95 €.


99,95 € su PVM

Charakteristikos

išmatavimai 31.1 x 63.5 x 37.5 cm
Svoris 0,79 kg
Audiniai 40% Recycled 600D Polyester Ripstop with PFC-Free DWR

Apie prekę

  Į kitą kelionę pasiimkite papildomų džinsų nesirūpindami, kur jie tilps. Perdirbtos medžiagos yra draugiškos žemei, o paminkštinti pečių dirželiai lengvai priglunda prie kūno. Pagaminta su tvirtomis ir lengvai valdomomis rankenomis, galite akimirksniu nusiimti ir užsidėti šį krepšį.

·     Tvirtas, sumaišytas perdirbtas poliesterio ripstop audinys su patvaria vandeniui atsparia danga be PFC.

·     Užsegami paminkštinti pečių dirželiai leidžia nešiotis krepšį kaip kuprinę, o nenaudojamą jį galima laikyti atokiau.

·     Supakuotas dizainas, kurį patogu įdėti į užtrauktuku užsegamą aksesuarų kišenę, kad būtų mažesnis plotas, kai jis nenaudojamas arba pakuojant, nes prireiks daugiau vietos.

·     Negabaritinis, #10 YKK užtrauktukas su T formos užtrauktuko trauktuvais, užtikrinančiais sklandų užtrauktuką, siauros linijos atidarymą.

·     Pasyvus užtrauktuko užraktas, kurio gale naudojamas D formos žiedas užtrauktukui pritvirtinti ir nepageidaujamam prieigai išvengti.

·     Šoninė kišenė su užtrauktuku smulkesniems daiktams atskirti ir tvarkyti.

·     Sustiprinti nešiojimo dirželiai su vidiniu stiklo pluošto strypu, kad tolygiai paskirstytų svorį ir neleistų suspausti rankų.

·    Dviejų sluoksnių dugnas užtikrina didesnį atsparumą dilimui ir ilgaamžiškumą.

·     Išorinės kilpos suteikia galimybę greitai pritvirtinti papildomus elementus.

11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: