Smūgio sugėrėjas Singing Rock Reactor 140 I

Nauja prekė

Kritimo smūgio jėgos amortizatorius Singing Rock Reactor 140  su karabinais.

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 96 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 96 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 4,80 €.


96,40 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 170 gr.

Apie prekę

Šiame  įrenginyje yra prisiūtas didelis karabinas, naudojamas „Reactor“ - naujasis kritimo energijos sugėriklis su tvirtesniu korpusu, taip pat mažesnis, kompaktiškesnis ir lengvesnis amortizatorius. 

Karabinas, skirtas naudoti dirbant ant metalinių konstrukcijų, užtikrina, kad dirbdamas aukštyje darbuotojas visada būtų saugus. 

Įrenginio galas turi būti pritvirtintas prie apraišų, naudojant karabiną su apsaugine kilpą.Prietaisas yra sertifikuotas kaip kritimo energijos sugėrėjas, tinkamas asmeninei apsaugai nuo kritimo iš aukščio (EN 355).   

Kritimą sugeriančios sistemos maksimalus ilgis yra 2 m (bendras atstumas tarp tvirtinimo taško ir apraišų sujungimo taško).   Kritimo energija absorbuojama kontroliuojant sugeriant absorbento vidinę juostelę. Sėkmingai užfiksavus kritimą, amortizatorius turi būti išimtas.   Šis procesas garantuotai veiks bet kokiomis oro sąlygomis.   Pakilime yra vadinamoji valdymo linija.   Standartas leidžia naudoti kritimo energijos sugėrėjus tik tinkamai saugaus aukščio vietose.

11 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: