Lygumų slidžių batai Rossignol Race Skate X8

Nauja prekė

Rossignol slidžių batai Race Skate X 8

Smulkiau

Prekė parduota

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 299 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 299 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 14,95 €.


299,90 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 1250 gr/42
Pamušalas/menbrana Polyester + Win Therm active membrane
Padas Sport
Konstrukcija 3D Injection Dual Core

Apie prekę

Skirta treniruotėms ar varžyboms. Slidinėjimo batai X8 Skate yra skirti sportuojantiems slidininkams ir jaunesniems lenktynininkams. Juose yra lenktynių įkvėpta konstrukcija, kurios technologija dalijasi su mūsų sportininkų patikrinta X-ium serija, kad būtų padidintas tikslumas ir galia. „Skate“ tipo būdingas žemo profilio padas užtikrina natūralų pėdos judėjimą, kad čiuožimas būtų efektyvus, o stipri stabilizacija ir termoformuojamas dizainas užtikrina tikslų, apgaubtą prigludimą, kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas ir kontrolė. 

Preciziškas Boot Flex prigludimasDual Core technologija leidžia tikslingai padidinti bato standumą, kad jaustumėtės geriausiai 

Slidinėjimo valdymas, vaikščiojimas„Sport Sole“ padas turi „Tech Grip“ konstrukciją patogiam vaikščiojimui ir viršutinės dalies apkabas, užtikrinančias maksimalų tikslumą ir valdymą slidinėjant. 

Kvėpavimas, šilumaWINTHERM® siūlo kvėpuojančią mikro pluošto perforuotą membraną, kuri sulaiko šilumą ir užtikrina neįtikėtiną temperatūros reguliavimą, komfortą ir šilumą. 

Formuojamas pritaikymas, patogumasTermoreguliuojama vidinė dalis gali būti termiškai suformuota pagal jūsų pėdą, kad batas būtų pritaikytas ir patogus

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: