Lygumų slidžių apkaustai Rossignol Tour Step In Padidinti

Lygumų slidžių apkaustai Rossignol Tour Step In

Nauja prekė

Lygumų slidžių apkaustai Rossignol Tour Step In

Smulkiau

3 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 55 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 55 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 2,75 €.


55,99 € su PVM

Charakteristikos

išmatavimai Recommended ski boots size 35 - 52
Svoris 236g / Paar

Apie prekę

Pasirinkę turistinių lygumų slidžių sąranką su slidinėjimo apkaustais Tour Step In gausite puikiausią tam skirtą komplektaciją. Turnamic® Nordic apkaustai suderinami su visais NNN® ir Prolink® batų padais. Sistema pasižymi lengvu, be įrankių reguliavimu priekyje ir gale, kad būtų galima prisitaikyti pagal sniego sąlygas. Patogi sistema leidžia greitai sureguliuoti apkaustus, suderinamus tik su Turnamic® IFP plokšte.

 Lengva naudoti, ir reguliuoti, TURNAMIC® tvirtinimo dizainas leidžia lengvai įsegti ir išsegti batą, taip pat reguliuoti be įrankių.

 Greitas reguliavimas be įrankių„Double Lock Slider“ (lenktynių) ir „Clip Lock Slider“ sistemos leidžia lengvai montuoti ir reguliuoti naują IFP tvirtinimo plokštę 

Klasikinis Specifinis Flex„Classic Flexors“ siūlo be įrankių pakeitimą progresyviam jėgos perdavimui ir geresnį slidžių valdymą klasikiniam slidinėjimui

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: