Pūkinis Miegmaišis Yate Anseris 700

Nauja prekė

Lengvas ir šiltas pūkinis Yate miegmaišis su puikia svorio ir šilumos kombinacija.

Smulkiau

2 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 329 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 329 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 16,45 €.


329,90 € su PVM

Charakteristikos

išmatavimai L- size 200x80x50cm XL - size 220x80x50cm Size of the package: 28x20 cm
Svoris 1100 gr
Užpildas 630 g goose down 90/10 - 700 Cuin
Audiniai Outer: 380T micro nylon DWR, Inner: 380T micro nylon DWR
Temperatūros Komforto temperatūra –2,5°C , Žemiausia komforto temperatūra -9°C , Ekstremali temperatūra -27°C .

Apie prekę

Šiltas ir itin lengvas miegmaišis su aukštos kokybės žąsų pūkų įdaru yra idealus pasiūlymas tiems, kurie nori naudoti universalų miegmaišį nuo pavasario iki šaltų orų. Išskirtinės miegmaišio savybės yra DWR audinio apdorojimas, mažas svoris ir nedidelis tūris supakuotas. 

Informacija apie konstrukciją: 

Izoliuojantis užpildas: žąsų pūkai yra vieni kokybiškiausių miegmaišių užpildų. Jis yra lengvas, puikiai izoliuoja ir, skirtingai nuo ančių plunksnų, turi gerą pasipūtimą (cuin) ir yra bekvapis.

 Nailoninis audinys: Nailonas tinkamesnis miegmaišiui nei poliesteris. Taip yra todėl, kad iš nailono austas audinys yra lengvesnis ir minkštesnis. Jis suteikią minimalų svorį ir pagerina jo savybes (užpildas gali daug geriau išsiplėsti ir užimti visą kamerų tūrį, o tai užtikrina geresnes izoliacijos savybes). DWR apdirbimas - patvarus vandens repelentas - apsaugo užpildą nuo drėgmės, rasos ir vandens, kondensuojančio ir nuvarvėjusio nuo vidinių palapinės sienelių. Tai leidžia greičiau džiūti ir prailgina užpildo tarnavimo laiką, ypač kai tai yra žąsų pūkas.

 Užtrauktukas: YKK užtrauktukas turi plastikinę apsaugą nuo audinio įsiskverbimo į slankiklį ir savaiminio atidarymo.

9 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: