Pirštinės Cairn Denali M C-Tech Pro

Nauja prekė

Cairn pirštinės Denali M C-Tach Pro

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 89 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 89 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 4,45 €.


89,99 € su PVM

Charakteristikos

Pamušalas/menbrana Leather 49 % Polyamide 40 % PU 6 % Elastane 5 %
Užpildas Primaloft

Apie prekę

DENALI M C-TEX PRO pirštinės buvo specialiai sukurtos taip, kad atitiktų patyrusių slidininkų, ieškančių komforto ir stiliaus, poreikius. Su Primaloft technologija, jos užtikrina išskirtinę izoliaciją, išlaiko šilumą net pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis. C-TEX PRO membrana užtikrina optimalią hidroizoliaciją, kartu užtikrindama maksimalų pralaidumą orui, leisdama išlikti sausai ir patogiai keliaujant kalnuose. 

DENALI M C-TEX PRO pirštinės turi odinį delną, kuris užtikrina puikų sukibimą, kad galėtumėte laikyti slidinėjimo lazdas bet kokioje situacijoje. Integruota kaukės servetėlė ant nykščio leidžia išlaikyti akinius švarius ir skaidrius, užtikrinant optimalų matomumą šlaituose. Be to, įmontuotas pavadėlis apsaugo nuo atsitiktinio pirštinių pametimo, todėl galėsite drąsiai slidinėti. 

Mėgaukitės neprilygstamu komfortu, nes puikiai priglunda prie DENALI M C-TEX PRO pirštinių. Jos natūraliai prisitaiko prie jūsų rankų formos, užtikrindami visišką judėjimo laisvę. Primaloft užpildas išlaiko šilumą nepakenkdamas lengvumui, suteikdamas švelnumo ir šilumos pojūtį per visas dienas šlaituose. 

Dėl šiuolaikiško ir glotnaus kirpimo, kartu su aukščiausios kokybės apdaila, jie yra pageidaujami mados mėgėjų slidininkų aksesuarai. Šios madingos spalvos pirštinės pagerina jūsų aprangą ir atspindi jūsų aistrą kalnams.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: