Turistinis Maistas Trek'N Eat Cheese Pasta with Roasted Onions PS1000+

Nauja prekė

Sūrio makaronai su keptais svogūnais: Liofilizuotas maistas

Smulkiau

6 Daiktai

Yra Sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 12 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 12 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,60 €.


12,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 210 gr.

Apie prekę

Sūrio makaronai su keptais svogūnais: Liofilizuotas maistas Ši Pietų Vokietijos klasika puikiai tinka ekstremalios veiklos lauke meniu. Nes sotus patiekalas iš makaronų, lydyto sūrio ir traškių keptų svogūnų ne tik suteikia daug energijos, bet ir tiesiog skanu visada ir ypač po įtempto žygio. Naudodami „Trek'n Eat“ sūrio makaronus galėsite atsinešti Alpių namelį į savo lauko virtuvę ir pasilepinti absoliučiu „patogiu maistu“ žygyje. 

Paruošimas: Supilkite verdantį vandenį iki 10 cm ant indikatoriaus skalės (500 ml) tiesiai į maišelį, gerai išmaišykite, uždarykite maišelį ir palikite 10 minučių stingti. Pagamintas kiekis apytiksl. 780 g. 

Produktas turėtų būti vartojamas kaip įvairios ir subalansuotos mitybos bei sveikos gyvensenos dalis. Supakuota į apsauginę pakuotę.

Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.Sudėtis:makaronai 50% (kietųjų kviečių manų kruopos, kiaušinis, druska), skrudinti svogūnai 16% (yra glitimo), sūris Gouda 6,5% (sudėtyje yra pieno), Edam sūris 6,5% (sudėtyje yra pieno), sūrio padažas 6,5% (yra pieno), grietinėlė milteliai, modifikuotas bulvių krakmolas, prieskoniai (yra salierų), pipirai, druska. 

Alergenai: glitimas, kiaušinis, pienas, salierai

Vidutinė maistinė vertė 100 g džiovinto produkto:Kaloringumas / kcal: 1754 / 419Riebalai: 14,1 g- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 4,5 gAngliavandeniai: 58,0 g- iš kurių cukrų: 3,6 gSkaidulos: 1,7gBaltymai: 14,4 gDruska: 3,2 g

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: