Batai Boreal Zanskar Padidinti

Batai Boreal Zanskar

Nauja prekė

Nešlampantys ir gerai kvėpuojantys Trekingo batai Boreal Zanskar

Smulkiau

5 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 254 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 254 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 12,70 €.


254,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 1440 grs./pair (size 7 UK)
Išorė waterproofed 2.6mm leather
Pamušalas/menbrana Dry-line for absolute waterproofness
Padas Vibram Fuora-Evo outsole
Paskirtis Trekking, backpacking and hill/mountain walking. 3 season use

Apie prekę

„Zanskar“ sujungia mūsų 40 metų patirtį gaminant odinius trekingo batus su naujausiomis pado technologijomis, kad sukurtų batus, kurie yra bendros paskirties žygio batų įkūnijimas. Jūsų puikus partneris keliaujant su kuprinėmis, žygiais pėsčiomis ir vaikščiojant į kalnus.

 Viršutinė dalis yra pagaminta iš aukščiausios kokybės 2,6 mm europoje gamintos odos, galima pasirinkti pilno grūdėtumo arba nubuko apdailą, kad tiktų kiekvienam skoniui. Gausus viso bato guminis apsauginis sluoksnis apsaugo viršutinę dalį nuo trinties, o mūsų unikali Dry-Line® pamušalo sistema yra visiškai atspari vandeniui ir pasižymi puikiomis drėgmės garų perdavimo savybėmis, kad jūsų kojos būtų sausos bet kokiu oru. 

Dirbant su natūralia oda, „Boreal“ turi dižiulę patirtį, o kiekviena oda yra individualiai apžiūrima, ar nėra menkiausių trūkumų, ir yra nupjaunama rankomis, kad būtų užtikrinta aukštos kokybės apdaila. Vibram® Fuora Evo padas yra patvarus ir turi gilų protektoriaus raštą, užtikrinantį puikų sukibimą bet kokiomis sąlygomis. Verta pabrėžti Zanskar ypatybę – tai naujasis padas, kurio viršutinis minkštas paminkštintas EVA paviršius labai padidina komfortą po kojomis. Tai kartu su mūsų nauja pado platforma su papildomu smūgius sugeriančiu putplasčio kaiščiu po kulnu ir patobulintu sukimo stabilumu užtikrins, kad jūsų pėdos būtų laimingos ir Jūs jaustumėtės komfortiškai.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: