Batai Boreal Explorer

Nauja prekė

Lengvi, patogūs batai turizmui ir aktyviam laisvalaikiui.

Smulkiau

4 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 189 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 189 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 9,45 €.


189,90 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 1144 g.
Išorė One piece premium quality waterproof 1,8 mm split leather with Teramida SL.
Pamušalas/menbrana Boreal Dry-Line® for absolute waterproofness + stay cool breathability
Padas Vibram
Paskirtis Alpine trekking, via ferrata, trekking, hiking

Apie prekę

Explorer yra ypač patogūs odiniai ir tekstiliniai trekingo batai su vidutiniu auliuko aukščiu ir minkštu lankstumu. Kontrastingos siūlės suteikia subtilų ir stilingą išvaizdą, o dėl patvarios konstrukcijos idealiai tinka tyrinėti pėsčiųjų takus ir takelius kalnuose. Batviršis pagamintas iš vientisos aukščiausios kokybės skeltinės odos su elastingomis Teramida SL sintetinės tekstilės plokštėmis ir mūsų HFS paminkštintų kulnų sistema.

    Mūsų unikali Dry-Line® pamušalo sistema yra visiškai atspari vandeniui ir pasižymi puikiomis drėgmės garų perdavimo savybėmis, kad jūsų kojos būtų sausos bet kokiu oru. 

  Aukštos kokybės Vibram® Lite Wolf padas yra patvarus, turi gilų protektorių, kad puikiai sukibtų bet kokiomis sąlygomis, ir gerai suminkštintas poliuretano putomis. Skirtingai nuo mažesnių batų, „Explorer“ yra pagamintas su viso ilgio „Boreal Plite“ vidpadžiu, kad būtų pagerinta atrama po kojomis nelygioje vietoje.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: