Trekingo batai Boral Yucatan Padidinti

Trekingo batai Boreal Yucatan

Nauja prekė

Lengvi ir patogūs, atsparūs vandeniui batais Boreal Yucatan

Smulkiau

5 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 223 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 223 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 11,15 €.


223,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 1325 g.
Išorė Premium quality waterproof 1,8 mm split leather
Pamušalas/menbrana Sympatex® Moisture Tech for absolute waterproofness
Padas Vibram

Apie prekę

  Sujungus tvirtą pilnai odinių batų patvarumą ir mažesnį svorį bei lengvus tekstilinius batus „Yucatan“, pelnytai populiarus pasirinkimas žygiams pėsčiomis. „Yucatan“ gavo daugybę reikšmingų patobulinimų, kurie garantuoja dar didesnį komfortą ir patikimumą.   Viršus visų pirma pagamintas iš aukščiausios kokybės verstos odos su kruopščiai įdėtomis sintetinės tekstilės įsiuvomis, užtikrinančiomis papildomą elastingumą, ir gumuota pirštų apsauga. Rezultatas yra puikus balansas tarp patogumo dėvėti, mažo svorio, ilgaamžiškumo ir geros išvaizdos. Svarbus atnaujinimas - „Yucatan“ dabar turi mūsų aukščiausios kokybės „Dry-Line ™“ vandeniui atsparų pamušalą, užtikrinantį neprilygstamą atsparumą vandeniui, kvėpavimą ir patikimumą bet kokiu oru.

  Skirtingai nuo kitų trekingo batų, „Yucatan“ turi labai tvirtą padą , užtikrinantį puikią atramą po kojomis ir apsaugą nelygiame reljefe. „Vibram ™ Due Rocce“ užtikrina puikų sukibimą su įvairiais paviršiais su gerai išdėstytais protektoriaus blokais, kurie neleidžia užsikimšti purvinoje aplinkoje, o po kulnu yra specialus TPU stabilizatorius. „Yucatan“ idealiai tinka 2-3 sezonų žygiams pėsčiomis ir žygiams po sniego zoną.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: