Pūkinis Miegmaišis Yate Anseris 900

Nauja prekė

Lengvas, šiltas pūkinis Yate miegmaišis Anseris 900

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 376 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 376 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 18,80 €.


376,90 € su PVM

Charakteristikos

išmatavimai L size 200x80x50cm XL size 230x80x50cm
Svoris 1300 gr
Išorė Outer: 380T micro nylon DWR
Pamušalas/menbrana Inner: 380T micro nylon DWR
Užpildas 800 g goose down 90/10 - 700 Cuin
Temperatūros comfort: -8°C, limit: -14°C, extrem -30°C

Apie prekę

Šiltas ir itin lengvas miegmaišis su aukštos kokybės žąsų pūkų įdaru yra idealus pasiūlymas tiems, kurie nori naudoti universalų miegmaišį nuo pavasario iki šaltų orų. Išskirtinės miegmaišio savybės yra DWR audinio apdorojimas, mažas svoris ir nedidelis tūris supakuotas. 

Informacija apie konstrukciją:

 Izoliuojantis užpildas: žąsų pūkai yra vieni kokybiškiausių miegmaišių užpildų. Jis yra lengvas, puikiai izoliuoja ir, skirtingai nuo ančių plunksnų, turi gerą pasipūtimą (cuin) ir yra bekvapis.

 Nailoninis audinys: Nailonas tinkamesnis miegmaišiui nei poliesteris. Taip yra todėl, kad iš nailono austas audinys yra lengvesnis ir minkštesnis. Jis suteikią minimalų svorį ir pagerina jo savybes (užpildas gali daug geriau išsiplėsti ir užimti visą kamerų tūrį, o tai užtikrina geresnes izoliacijos savybes). DWR apdirbimas - patvarus vandens repelentas - apsaugo užpildą nuo drėgmės, rasos ir vandens, kondensuojančio ir nuvarvėjusio nuo vidinių palapinės sienelių. Tai leidžia greičiau džiūti ir prailgina užpildo tarnavimo laiką, ypač kai tai yra žąsų pūkas.

 Užtrauktukas:

YKK užtrauktukas turi plastikinę apsaugą nuo audinio įsiskverbimo į slankiklį ir savaiminio atidarymo.

10 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: