Batai Boreal Triglav Padidinti

Batai Boreal Triglav

Nauja prekė

Alpinistiniai Boreal batai Triglav, suderinami su automatinėmis katėmis.

Smulkiau

4 Daiktai

Yra Sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 359 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 359 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 17,95 €.


359,90 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 1390 gr. pair. Size 7 U.K.
Pamušalas/menbrana Full internal Dry-Line® XTP lining with Primaloft for thermal protection.
Padas Vibram Mulaz outsole with dual density
Paskirtis Winter mountain walking. Scrambling. Glacial travel

Apie prekę

Triglav – tai lengvi ir technologiškai pažangūs kalnų batai, pavadinti aukščiausio Slovėnijos Alpių kalno vardu; būtent tokioje vietovėje, kurioje šis batas puikiai tinka.Triglav idealiai tinka vasaros alpinizmui ar žemesnio aukščio žiemos alpinizmui esant žemesnei temperatūrai. Viršutinė dalis yra pagaminta iš lengvos sintetinės tekstilės ir turi unikalų Dry-Line® pamušalą, kuris yra visiškai atsparus vandeniui ir turi neprilygstamą gebėjimą pašalinti drėgmės garus nuo pėdos. Triglav yra šiek tiek lankstesnis nei B3 kategorijos batai, todėl yra patogesnis vaikščiojimui ir gali būti patogiai naudojamas einant didelius atstumus. 

   Triglav patogumą po kojomis dar labiau padidina padas su minkštu EVA viršutiniu paviršiumi, pagerinančiu amortizaciją po kojomis ir šilumos izoliaciją. Aukštos kokybės pado bloko platformoje yra Vibram® New Mulaz guminis padas su papildoma amortizacija po kulno sritimi ir įmontuota sistema, skirta pagerinti lenkimo valdymą.      

 Triglav yra suderinami su automatinėmis katėmis ir yra tinkamas techniniams žiemos laipiojimui ir kelionėms po ledyną, taip pat puikiai tinka žygiams, vaikščiojimams po kalnus ir bendram vasaros alpinizmui.

VIRŠUS: Labai atsparus dilimui, atsparus vandeniui ir sustiprintas Putek tinklelis. PVC perdanga ant visos plokštės papildomos šoninės atramos. Bi-Flex sistema ir HFS paminkštinta kulnO sistema puikiai priglunda. PVC apsauga apie visą batą. Integruotas bachilo pamušalas: Visas vidinis Dry-Line® XTP pamušalas su Primaloft šiluminės apsaugos užpildu.

VIDURINIS PADAS: Boreal PBG-650 su šoniniais sutvirtinimais sukimo kontrolei. Smūgius sugeriantis EVA putų sluoksnis, užtikrinantis didesnį komfortą ir izoliacija po kojomis.

PADAS: naujas Vibram Mulaz padas su dvigubu tankiu, amortizatorius PU ir EVA po kulnu, kad būtų patogu. TPU priekinė ir kulno dalis automatinėms katėms. Stabilizatoriaus TPU detalė padikaulio zonoje

NAUDOJIMAS: Vasarinis alpinizmas. Žiemos pasivaikščiojimas po kalnus. Ledynų maršrutai.

SVORIS: 1390 gr. pora. 7 dydis U.K.

5 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: