Apraišai Rock Empire Atlas UP AL Lock

Nauja prekė

Pilni Rock Empire saugos apraišai Atlas Up AL Lock pramoniniam alpinizmui

Smulkiau

2 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 307 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 307 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 15,35 €.


307,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 2199 gr
Savybės EN 361, EN 358, EN 813
Maksimali apkrova 150 kg

Apie prekę

Pilnai reguliuojami, patogūs, vidutinio lygio darbo diržai, sukurti universaliam naudojimui. Įrengtos greito užsegimo plieninės sagtys, leidžiančios greitai ir lengvai užsidėti diržus ir juos sureguliuoti. Juosmens diržas („Atlas Belt“) pagrįstas gerai įrodytu „Skill UNI“ dizainu. Įrengta su „Smart Clip“. „Clip Smart“ yra mažas, lengvas ir labai praktiškas spaustukas, skirtas lengvai ir greitai pritvirtinti laisvus reguliavimo diržų galus prie liemens diržo ir kojų kilpų.   

Su 6 darbinėmis kilpomis ir plieniniais padėties nustatymo žiedais pagal EN 358.  

Liemens diržo priekyje yra dvi sutvirtintos tekstilinės kilpos - viena karabinui, kuri tvirtinama prie peties diržų, ir atskira D žiedo kilpa, kuri naudojama kaip pritvirtinimo taškas nusileidimo įtaisų sujungimui. Naujovė, prailginanti diržų eksploatavimo laiką.

   Keturios greito užsegimo plieninės sagtys, leidžiančios greitai ir lengvai užsudėti diržus ir juos sureguliuoti.  

Stiprūs elastingi (tamprūs) dirželiai, jungiantys kojas prie juosmens diržo, esančio užpakalinėje diržo dalyje, kurie automatiškai koreguoja ir užtikrina optimalią kojų padėtį juosmens atžvilgiu (ypač vaikščiojant prieš atsisėdant).

18 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: