Saugos nuo kritimo Įrenginys CAMP Goblin

Nauja prekė

Kritimo stabdiklis „Goblin“ –užtikrinanist darbuotojų, kurie dirba aukštyje, kritimo sulaikymo sistemomis, saugumą

Smulkiau

2 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 131 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 131 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 6,55 €.


131,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 280 gr

Apie prekę

Kritimo stabdiklis „Goblin“ – tai didžiulis žingsnis į priekį užtikrinant darbuotojų, kurie dirba aukštyje, kritimo sulaikymo sistemomis, saugumą. Naudoti ant statinių 10-11 mm lynų.

Naujoviškas kumštelis sukuria tobulai sklandų virvės judesį, nesvarbu, ar ji naudojama kylant ar leidžiantis linija. Našumas gali būti dar padidintas naudojant Rope Surfer įrenginį.

Smūgis į lyną sumažinamas iki minimumo dėl specialiai sukurto fiksavimo mechanizmo, kuris perpus sumažina kritimo sulaikymo jėgą (jėgą, perduodamą į kūną kritimo atveju) lyginant su kitais įtaisais ir užfiksuoja virvę išilgai ilgos ašies , o ne agresyviai gnybti jį dantytu kumšteliu.

Perjungimas į pakilimo režimą atliekamas paprastu mygtuko paspaudimu įrenginio gale. Karštai kaltas nerūdijančio plieno kumštelis ir fiksavimo komponentai derinami su tvirtu aliuminio lydinio korpusu, užtikrinančiu išskirtinį ilgaamžiškumą.

Standartai:

- EN 12841A/B, skirtas naudoti lyno prieigose kaip saugos linijos atsarginis įtaisas arba kaip darbo linijos pakilimo įtaisas darbuotojams iki 120 kg; jis taip pat gali būti naudojamas gelbėjimui prie lyno iki 200 kg;

- EN 353-2, skirtas naudoti kaip kritimo stabdiklis darbuotojams, sveriantiems iki 120 kg, su sertifikuotais lynais;

- ANSI Z359.1, skirtas naudoti kaip kritimo stabdiklis iki 136 kg / 300 svarų sveriantiems darbuotojams, sertifikuotas su 11 mm ličio lynu su fiksuotomis galinėmis kilpomis.ATNAUJINIMAS 2023 m.:

- EN 353-2 patobulintas iki 150 kg maksimalaus svorio jungtims naudojant vieną karabiną be virvės;

- PPE-R/11.075 sertifikatas, skirtas naudoti horizontaliai / pasvirusiam naudojimui per kraštą kartu su 10,5 mm (maks. 110 kg) ir 11 mm (maks. 120 kg) lynais;

- Patvirtintas ovalių karabinų, pagamintų iš aliuminio lydinio, ne tik iš plieno naudojimas.

13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: