Striukė Hannah Frida Lite

Nauja prekė

Lengva, atspari vėjui ir vandeniui moteriška softshell Hannah striukė Frida Lite

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 89 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 89 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 4,45 €.


89,00 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 495 gr
Pamušalas/menbrana Resstex 8000
Audiniai 100 % Polyester
Savybės Softshell
Atsparumas vandeniui 10 000 mm.

Apie prekę

Ar buvimas lauke tave ramina ir atpalaiduoja? Dėvint moterišką „Frida Lite“ softshell striukę, niekas netrukdo nuo pavasario iki rudens likti lauke, nes jis palaiko šilumą ir sausumą.

Išorinė medžiaga su „Resstex 8000“ mikroporine poliuretano membrana yra atspari lietui ir šlapiam sniegui, tačiau kvėpuojanti. Striukė yra atspari vandeniui, nepraleidžianti vėjo ir kvėpuojanti. Dėka „Regular fit“, jis puikiai prisitaiko prie daugelio kūno formų ir kartu su iš anksto suformuotomis rankovėmis garantuoja judėjimo laisvę, kad galėtumėte mėgautis visa mėgstama lauko veikla. Gobtuvas yra reguliuojamas, taip pat kaip ir apatinis kraštas ir rankovės, kurias galima pritvirtinti „Velcros“juosta . Dvi pagrindinės šoninės kišenės ir viena kišenė krūtinėje turi užtrauktukus ir garantuoja, kad neprarasite nė vieno svarbiausio dalyko, kuris turi būti po ranka.

 

25 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: