Prožektorius Petzl IKO 350 LM

Nauja prekė

Itin lengvas Petzl prožektorius ant galvos IKO

Smulkiau

1 Vienetas

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 59 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 59 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 2,95 €.


59,90 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 90 gr.
Šviesos intensyvumas 350 lm

Apie prekę

IKO žibintas ant galvos sujungia kelias technologijas ir siūlo 350 liumenų šviesos stiprumą. Žibinto svoris tik 90 g. Galvos žibintas su AIRFIT galvos tvirtinimu, itin plonu lempos korpusu ir gale nešiojamu energijos šaltiniu yra pakankamai subalansuotas ir patogus, kad būtų nepastebimas. Keli šviesos diodai yra idealiai paskirstyti, kad būtų užtikrintas vienodas apšvietimas ir optimalus vizualinis komfortas. „IKO“ yra su 3 standartinėmis baterijomis ir taip pat suderinama su įkraunama „CORE“ baterija dėl savo „HYBRID CONCEPT“ dizaino. Jis yra universalus: taip pat gali būti dėvimas ant kaklo arba transformuojamas į žibintą, naudojant laikymo maišelį. Jis gali būti suplotas, kad sumažėtų tūris, todėl praktiškas visoms lauko veikloms.

  • Dviejų tipų lemputės sukuria išsklaidytą arba koncentruotą šviesą. Mygtuko paspaudimu galite pasirinkti vieną iš trijų šviesos intensyvumo rėžimų: artimos aplinkos apšvietimas, apšvietimas judant, apšvietimas į tolį;
  • Atšvaitinės detalės ciklopo gale leis būti pastebėtam tamsoje;
  • Akumuliatoriaus indikatorius praneša kai ciklopas baigia išsikrauti;
  • Užrakinimo funkcija apsaugos nuo atsitiktinio įjungimo / išjungimo;
  • Tinkamas naudoti su visais Petzl šalmais.

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: