Turistinis Maistas Trek'N Oat Meal Bowl

Nauja prekė

Trek'N Eat Avižinė košė – Pusryčiai lauke – 150g

Smulkiau

6 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 7 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 7 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,35 €.


7,65 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 150 gr

Apie prekę

Liofilizuotas maistas 

Kaip skanaus avižų dubenėlio pagrindas, naudojami klasikiniai avižiniai dribsniai. Rafinuoti obuolių gabalėliais ir pagardinti trupučiu cinamono, rezultatas – nauji Trek'n Eat pusryčiai. Pasiruošimui reikia tik karšto vandens ir po 5 minučių gali prasidėti pusryčiai – puikiai tiks energingam startui gamtoje. Visų Trek'n Eat patiekalų galiojimo laikas yra 5 metai. „Trek'n Eat“ vertina visi, kurie vertina lengvą paruošimą, autentišką skonį, mažą transportavimo svorį ir kuro taupymą gaminant maistą kelyje. 

Mėgautis kruopščiai sukomponuotu Trek’n Eat pusryčių produktu – puikus būdas pradėti kupiną nuotykių dieną. Šie produktai užpildo jūsų energijos rezervuarus ir padaro jus tinkamus dviračių žygiams ar kopimui į kalną. Mažose ir lengvose pakuotėse jie lengvai telpa į bet kurią kuprinę ar dviračio krepšį.

„Trek'N Eat Oat Meal Bowl“ ruošimas Supilkite verdantį vandenį iki 8,5 cm ant indikatoriaus skalės (300 ml) tiesiai į maišelį, gerai išmaišykite, uždarykite maišelį ir palikite brinkti 5 minutes. Galutinis kiekis apytiksliai. 450 g. 

Produktas turėtų būti vartojamas kaip įvairios ir subalansuotos mitybos, taip pat sveikos gyvensenos dalis. Supakuota į apsauginę pakuotę. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje. 

Gluten-free oat flakes 47%, whole milk powder, sugar, chunks of apple 9%, modified potato starch, cinnamon.

Allergens: milk.

7 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: