Trekingo Lazdos CAMP Megasonic

Nauja prekė

Itin lengvos ir kompaktiškos trekingo lazdos CAMP Megasonic

Smulkiau

3 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 89 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 89 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 4,45 €.


89,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 574 gr
Konstrukcija 7075 Aluminum

Apie prekę

„Megasonic“ yra tvirtos sulankstomas žygio lazdos, turinčioa zondo tipo konstrukciją su didesniais segmentais, kad būtų suderintas „Z-pole“ stiliaus praktiškumas ir kompaktiškumas su teleskopinių lazdų tvirtumu ir atsparumu. Pagaminta tik iš aliuminio lydinio, kad būtų užtikrintas stiprumas ir ilgaamžiškumas. Dviguba minkšto putplasčio rankena turi ergonomišką prailginimą, kuris užtikrina puikų sukibimą įvairiuose aukščiuose. Riešo dirželius lengva reguliuoti judant, jie yra atskirti dešinei ir kairei rankai, kad būtų optimalus patogumas. Vidinis laidas yra padengtas plastikine medžiaga, skirta skysčio surinkimui ir išmontavimui. Mikroreguliavimo įtempimo sistema garantuoja tvirtą surinkimą, o viršutiniame segmente yra greiti, greitai ir saugiai reguliuoti ilgio spaustukai.

·  Sulankstomos aliuminio lazdos

·  5 segmentai su vidiniu laidu su mikroreguliavimo sistema įtempimui

·  Dvigubo ilgio putplasčio rankena su plastikiniu viršumi, leidžiančia suimti įvairiuose aukščiuose

·  Greitai reguliuojamos riešo kilpos yra pagamintos iš minkštos medžiagos, skirtos dešinei ir kairei rankai ("R" ir "L"), kad būtų optimalus patogumas. Jas lengva reguliuoti judant.

·  Lengva surinkti ir išardyti

·  Lengvai reguliuojamas nuo 115 iki 135 cm su aliuminio greitais spaustukais

·  Varžto, kuriuo reguliuojamas aliuminio spaustuko fiksavimas, priveržimui nereikia naudoti įrankių

·  36 cm ilgis sulankstyta

·  Karbido antgaliai

·  Komplekte guminiai antgalių dangteliai

·  Tiekiami su mažais atmušėjais (įrengiami standartiškai) ir dideliais atmušėjais (įeina į pakuotę), skirti naudoti sniego zonoje

·  Komplekte kompaktiškas krepšys

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: