Via Ferrata komplektas Rock Empire Siga

Nauja prekė

Rock Empire Via Ferrata komplektas Siga

Smulkiau

3 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 119 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 119 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 5,95 €.


119,95 € su PVM

Charakteristikos

išmatavimai 60 cm, 90 cm when extended
Svoris 585 gr
Konstrukcija Aluminium, polyester, nylon, stainless steel
Savybės EN 958:17

Apie prekę

Lengvas, modernus ROCK EMPIRE SIGA - Via Ferrata rinkinys aprūpintas dideliais, tačiau labai lengvais, delniniais karabinais, kuriuos lengva valdyti ir kuriuos galima naudoti su didesnio skersmens trosu ir inkaru. Šių moderniausių Via Ferrata karabinų valdymas yra labai intuityvus dėl jų ergonomiškos formos, įmantraus dizaino ir optimalaus atidarymo kampo, todėl valdymas yra patogus ir saugus. Lengvas vidinio mechanizmo valdymas ir lengvas šių naujų karabinų valdymas labai prisideda prie naudotojo komforto ir saugumo net ir sudėtingame maršrute. 

 Itin kompaktiškas SIGA kritimo amortizatorius atitinka aukščiausius saugumo kalnuose standartus. Amortizatorius yra labai mažas ir suapvalintos formos, o tai reiškia, kad jis netrukdo kopiant maršrutais. Forma taip pat sumažina riziką užkliūti ant uolų kraštų ir išsikišimų. 

 SIGA rinkinys taip pat turi integruotą plieninį suktuką, kuris sumažina rinkinio rankų sukimąsi ir mazgą užkabinant ir išsegant. Suktuke yra plieninė kilpa, skirta pritvirtinti karabiną, jei reikia atkabinti arba įkabinti savisaugą į tvirtinimo tašką.

Modernūs karabinai su ergonomišku dizainu intuityviam valdymui.

·   Itin kompaktiškas kritimo amortizatorius.

·   Elastinės juostos, kad būtų lengva valdyti ir akimirksniu pasiekti kiekvieną karabiną po ranka.

·   Sukamoji jungtis, kuri sumažina Via Ferrata juostų sukimąsi.

·   Papildoma plieninė kilpa karabinui pritvirtinti.

·   Karabino matmenys: 170x85 mm

·   Karabino vartai: 24 mm

·   Vartotojams, sveriantiems: nuo 40 iki 120 kg

12 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: