Turistinis Maistas Trek'N Eat Meat Balls with Pasta-RTE

Nauja prekė

Viduje esantis patiekalas yra paruoštas pašildyti ir išmaišyti šaukštu.

Smulkiau

5 Daiktai

Yra Sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 10 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 10 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,50 €.


10,95 € su PVM

Charakteristikos

Svoris 350gr

Apie prekę

Patirkite skanų minkštų mėsos kukulių ir makaronų derinį – patiekalą, kuris lepina gomurį ir puikiai tinka keliaujant. Šiame patiekale dera kruopščiai paruošti mėsos kukuliai su sultingais makaronais harmoningai derinant skonį ir maistinę vertę. Nesvarbu, ar vykstate į stovyklą, žygį pėsčiomis ar kitoje ekspedicijoje lauke, šie kotletai su makaronais yra patogus ir maistingas sprendimas alkiui numalšinti. Pasinerkite į nepakartojamą Trek'n Eat mėsos kukulių su makaronais skonį – tai skanus pasirinkimas, kuris patenkins ir jūsų gomurį, ir mitybos poreikius. Mėgaukitės šiuo skaniu maistu ir paverskite nuotykius lauke kulinarine švente!
·     Švelnūs kotletukai kartu su skaniais makaronais
·     Parinkti ingredientai, užtikrinantys aukščiausios klasės skonį ir maistinę vertę
·     Lengva paruošti, nepažeidžiant skonio ir malonumo
·      Praktiška pakuotė, puikiai tinkanti keliaujant 
Lengvai paruošiami ir patogioje pakuotėje supakuoti „Trek'n Eat“ mėsos kukuliai su makaronais suteikia jums nesudėtingą patiekalą, suteikiantį naujos energijos keliaujant. 
Produktas turėtų būti vartojamas kaip įvairios ir subalansuotos mitybos bei sveikos gyvensenos dalis. Supakuota į apsauginę atmosferą. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
 Makaronai 30% (kietųjų kviečių manų kruopos, kiaušinių albuminas), vanduo, kukuliai 22% (jautiena ir vištiena, vanduo, kvietiniai miltai, kiaušinis, sojų baltymai, druska, saulėgrąžų aliejus, česnakai, prieskoniai), morkos 7%, pomidorų pasta, saulėgrąžų aliejus, kvietiniai miltai, druska, cukrus, bazilikas, svogūnas, česnakas, tirštiklis: E415. 
 Alergenai: glitimas, kiaušiniai, soja.
Vidutinė maistinė vertė 100 g:Kaloringumas / kcal: 604 / 144
Riebalai: 8,6 g- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 1,5 g
Angliavandeniai: 11,6 g- iš kurių cukrų: 3,2 g
Baltymai: 4,8 g
Druska: 1,3 g

23 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: