Turistinis maistas Trek'N Eat Chicken Pasta bolognese with cheese-RTE

Nauja prekė

Viduje esantis patiekalas yra paruoštas pašildyti ir išmaišyti šaukštu.

Smulkiau

6 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 10 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 10 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,50 €.


10,95 € su PVM

Apie prekę

Atraskite žavią aštrios vištienos Bolonijos, minkštų makaronų ir kreminio sūrio sąjungą su Trek'n Eat Chicken Makaronais Bolonijos sūriu – skanus ir patogus patiekalas, puikiai tinkantis visiems nuotykiams ir veiklai lauke. Geriausi makaronai čia derinami su gardžia vištienos Bolonijos ir žiupsneliu tirpstančio sūrio, kad pamalonintumėte gomurį ir pojūčius. Nesvarbu, ar vykstate į žygį, stovyklavimą ar kitą ekspediciją lauke, šis patiekalas yra puikus pasirinkimas alkiui numalšinti ir energijai palaikyti.„Trek'N Eat Chicken Pasta Bolognese“ su sūriu privalumai – paruoštas maistas   

Aitri vištienos bolognesė derinama su švelniais makaronais ir kreminiu sūriu  

Kruopščiai atrinkti ingredientai aukščiausios kokybės ir neprilygstamo skonio   Lengvai paruošiamas, nenusileidžiant kokybei ir skoniui  

Praktiška pakuotė, puikiai tinkanti keliaujant 

Šį patiekalą lengva paruošti ir jis yra patogioje pakuotėje, kuri lengvai telpa jūsų kuprinėje. Tai atsakymas į jūsų skonio, patogumo ir mitybos poreikius, kad ir kur jus nuvestų nuotykiai. 

Produktas turėtų būti vartojamas kaip įvairios ir subalansuotos mitybos bei sveikos gyvensenos dalis.

Supakuota į apsauginę atmosferą. Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Makaronai 40% (kietųjų kviečių manų kruopos, kiaušinių albuminas), vanduo, malta vištiena 19%, pomidorų pasta, saulėgrąžų aliejus, lydytas sūris 3% (sūris, modifikuotas krakmolas, vanduo, pieno baltymai, palmių riebalai, druska), keptas svogūnas ( svogūnai, saulėgrąžų aliejus, druska), sviestas, druska, cukrus, česnakai, krakmolas, mielių ekstraktas, prieskoniai. 

Alergenai: glitimas, kiaušiniai, pienas. 

Informacija apie mitybą: Vidutinė maistinė vertė 100 g:

Kaloringumas / kcal: 573 / 137

Riebalai: 8,0 g- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 2,3 g

Angliavandeniai: 9,4 g- iš kurių cukrų: 3,0 g

Baltymai: 6,6 g

Druska: 1,1 g

23 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: