Turistinis maistas Trek'N Eat Vegetarian Chili sin carne-RTE

Nauja prekė

Viduje esantis patiekalas yra paruoštas pašildyti ir išmaišyti šaukštu.

Smulkiau

6 Daiktai

Yra sandėlyje

Pirkdami šią prekę galite gauti iki 9 premijos taškų. Jūsų krepšelis bus 9 premijos taškų kurį(-uos) galite konvertuoti į nuolaidų kuponą už 0,45 €.


9,95 € su PVM

Apie prekę

Šlapias maistas – paruoštas valgyti Mėgaukitės neprilygstamu skoniu Trek'n Eat Vegetarian Chili sin Carne – sočiu, be mėsos patiekalu, kuris džiugins gomurį ir yra idealus pasirinkimas visiems vegetarams ir lauko entuziastams. Šis vegetariškas čili – tai meistriškas sočių pupelių, aromatingų daržovių ir kruopščiai atrinkto prieskonių mišinio derinys. Nesvarbu, ar vykstate į žygį, stovyklavimą ar kitą ekspediciją lauke, šis patiekalas yra puikus sprendimas skaniai ir maistingai pavalgyti.„Trek'N Eat Vegetarian Chili sin Carne – Wetfood“ pranašumai 

·     Sotus, be mėsos čili sin carne su daugybe pupelių ir daržovių

·     Kruopščiai atrinkti ingredientai aukščiausios kokybės ir autentiško skonio

·     Lengvai paruošiamas, nenusileidžiant kokybei ir skoniui

·     Praktiška pakuotė, puikiai tinkanti keliaujant 

 Šis skanus ir maistingas vegetariškas patiekalas yra lengvai paruošiamas ir yra patogioje pakuotėje, kuri lengvai telpa į jūsų kuprinę. Tai puikus pasirinkimas subalansuotam maistui jūsų nuotykių lauke metu. 

Produktas turėtų būti vartojamas kaip įvairios ir subalansuotos mitybos bei sveikos gyvensenos dalis. Supakuota į apsauginę atmosferą.

Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Pupelės 30%, vanduo, pilno grūdo ryžiai 19%, tekstūruoti sojos baltymai 17%, saulėgrąžų aliejus, raudonoji paprika, kukurūzai, pomidorų pasta, druska, prieskoniai, kvietiniai miltai, cukrus, svogūnai, mielių ekstraktas, česnakas, obuolių actas ( sudėtyje yra sulfitų), tirštiklis: E415. 

Alergenai: glitimas, soja, sulfitai.

Vidutinė maistinė vertė 100 g:Kaloringumas / kcal: 493 / 118

Riebalai: 5,2 g- iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių: 0,6 g

Angliavandeniai: 10,7 g- iš kurių cukrų: 1,8 g

Baltymai: 5,4 g

Druska: 1,0 g

22 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: